10 vrouwen, een magische plek in de natuur en onze innerlijke godinnen:

dat zijn de ingrediënten voor een onvergetelijke reis naar jouw ware kern.

Voel je dat je meer uit jezelf en je carrière kunt halen door je vrouwelijke kracht te omarmen?

Je straalt professionaliteit en daadkracht uit terwijl je ook een diepere wijsheid bezit die je te weinig aanboort.

Je hebt behoefte aan een vorm van leiderschap die meer past bij wie je echt bent en waarin je anderen moeiteloos meekrijgt.

Je voelt een diepe roeping en bent altijd aan het leren, groeien, evolueren en investeren in jezelf. Je verlangt naar meer flow, sensualiteit en moeiteloosheid.

Meld je nu aan voor de nieuwe editie!

20-25 mei 2024

(vroegboekorting t/m 31 december)

Tijdens deze zesdaagse reis wissel je sprankelende sessies af met samenzijn met sisters en solotijd in de ongerepte natuur. Het mystieke domein met steencirkels, eeuwenoude bomen en krachtplekken brengt je dicht bij jezelf.

I have called on Aphrodite and found her within myself.

Deze reis is voor jou … 

… als je minder vanuit wilskracht en meer vanuit flow wil werken.

…  als je wil leiden, coachen, ondernemen of beïnvloeden vanuit rust en vrouwelijke kracht.

… als jouw magnetische aantrekkingskracht wil versterken in plaats van te pushen naar resultaat.

Activeer je innerlijke godin en ontdek je missie

Deze reis is voor jou als jij je leven willen wijden aan het vervullen van je potentieel en het delen ervan met de wereld. Als je wordt gedreven door het verlangen om jouw unieke missie te ontdekken en het pad te lopen dat daaruit voortvloeit. Vanuit een verlangen om meer in contact te staan met je innerlijke raadgevers en intuïtie. Samen gaan we op zoek en gebruiken daarbij alles wat we hebben. Je lichaam en geest, je gevoelens, gedachten en je ziel. Zo kom je bij jezelf, in jouw goddelijke vrouwelijke kracht. Wanneer je dat doet, is iedereen geraakt.

Na deze reis sta je in contact met jouw richting hier op aarde en ben je vol vertrouwen om jouw pad te lopen. 

Deze reis is een inwijding in je vrouwelijke kern

De reis gaat over intimiteit en nieuwsgierigheid naar je kern. Wie wil jij in essentie “ZIJN”? Je ontdekt antwoorden op vragen als: Wie ben ik echt? Wat wil ik? Wat is mijn unieke bijdrage? Je ziet en ervaart wat jouw kwaliteiten zijn en welke uitdagingen bij deze kwaliteiten horen. Je leert hoe je jouw kracht kunt inzetten om je doelen te bereiken. 

De reis verdiept het contact met je innerlijke godin – die innerlijke raadgever op wie je altijd kunt rekenen, mits je weet hoe je ernaar luistert. Jouw ontwikkeling krijgt tijdens deze reis een impuls en je bewustzijn vertaalt dit naar acties die een bijdrage leveren aan de kwaliteit van je leven. Wanneer jij vanuit jouw essentie gaat leven resulteert dat in diepe verbondenheid en intimiteit met je geliefden, met vrienden, met collega’s, met het leven. 

 

Karin vertelt in deze video kort over haar ervaring met de Woman’s Leadership Journey.

  Soulfood door Anouk

Start jouw Journey hier!

Schrijf je in of stel je vragen met het contact formulier!

12 + 12 =

Deze Journey brengt jou …

… van ego naar IGA. Inner Goddess Activation: een unieke energetische tool om je inner goddess te activeren. Je leert ook om dit aan anderen door te geven.

 de magnetische aantrekkingskracht van Aphrodite die je onweerstaanbaar maakt voor de juiste projecten en partners.

… diepe verbinding met je innerlijke wijsheid, sensuele kracht en flow. Zo leid je je bedrijf of team naar de toekomst vanuit vrouwelijke kracht in balans met je masculiene power.

Reserveer je plek.

 

Locatie Zuid-Frankrijk Le Puy Ardouin