10 vrouwen, een magische plek in de natuur en onze innerlijke godinnen:

dat zijn de ingrediënten voor een onvergetelijke reis naar jouw ware kern.

Voel je dat je meer uit jezelf en je carrière kunt halen door je vrouwelijke kracht te omarmen?

Je straalt professionaliteit en daadkracht uit terwijl je ook een diepere wijsheid bezit die je te weinig aanboort.

Je hebt behoefte aan een vorm van leiderschap die meer past bij wie je echt bent en waarin je anderen moeiteloos meekrijgt.

Je voelt een diepe roeping en bent altijd aan het leren, groeien, evolueren en investeren in jezelf. Je verlangt naar meer flow, sensualiteit en moeiteloosheid.

Tijdens deze zesdaagse reis wissel je sprankelende sessies af met samenzijn met sisters en solotijd in de ongerepte natuur. Het mystieke domein met steencirkels, eeuwenoude bomen en krachtplekken brengt je dicht bij jezelf.

I have called on Aphrodite and found her within myself.

Deze reis is voor jou … 

… als je minder vanuit wilskracht en meer vanuit flow wil werken.

…  als je wil leiden, coachen, ondernemen of beïnvloeden vanuit rust en vrouwelijke kracht.

… als jouw magnetische aantrekkingskracht wil versterken in plaats van te pushen naar resultaat.

Activeer je innerlijke godin en ontdek je missie

Deze reis is voor jou als jij je leven willen wijden aan het vervullen van je potentieel en het delen ervan met de wereld. Als je wordt gedreven door het verlangen om jouw unieke missie te ontdekken en het pad te lopen dat daaruit voortvloeit. Vanuit een verlangen om meer in contact te staan met je innerlijke raadgevers en intuïtie. Samen gaan we op zoek en gebruiken daarbij alles wat we hebben. Je lichaam en geest, je gevoelens, gedachten en je ziel. Zo kom je bij jezelf, in jouw goddelijke vrouwelijke kracht. Wanneer je dat doet, is iedereen geraakt.

Na deze reis sta je in contact met jouw richting hier op aarde en ben je vol vertrouwen om jouw pad te lopen. 

Deze reis is een inwijding in je vrouwelijke kern

De reis gaat over intimiteit en nieuwsgierigheid naar je kern. Wie wil jij in essentie “ZIJN”? Je ontdekt antwoorden op vragen als: Wie ben ik echt? Wat wil ik? Wat is mijn unieke bijdrage? Je ziet en ervaart wat jouw kwaliteiten zijn en welke uitdagingen bij deze kwaliteiten horen. Je leert hoe je jouw kracht kunt inzetten om je doelen te bereiken. 

De reis verdiept het contact met je innerlijke godin – die innerlijke raadgever op wie je altijd kunt rekenen, mits je weet hoe je ernaar luistert. Jouw ontwikkeling krijgt tijdens deze reis een impuls en je bewustzijn vertaalt dit naar acties die een bijdrage leveren aan de kwaliteit van je leven. Wanneer jij vanuit jouw essentie gaat leven resulteert dat in diepe verbondenheid en intimiteit met je geliefden, met vrienden, met collega’s, met het leven. 

 

Wat gaan we doen?

Een mix van systemisch werk, rituelen, geleide visualisaties en bodywork: 

 • Opstellingen in de natuur om inzicht te krijgen en patronen te transformeren.
 • Je innerlijke godin activeren- die wijze  raadgever op wie je altijd kunt rekenen. Je leert je innerlijke godin te hulp te roepen bij alle vragen die het leven jou geeft.Vanuit zachtheid en rust ga je je vrouwelijkheid volledig omarmen en voel je inspiratie stromen in een bedding van gelijkgestemden
  Je ontvangt levensveranderende inzichten door de magische plant medicijn ceremonie.

  Wat levert het je op?

  • Je ontdekt jouw unieke missie
  • Je vergroot je impact en présence en trekt de juiste partner (s) aan
  • Je brengt je bedrijf, je team of project naar the next level.
  • Sprankeling, flow en zelfvertrouwen
  • Je wordt onderdeel van een cirkel van vrouwen die elkaar steunt en stimuleert
  • Je voelt de vrijheid om te gaan doen waar je echt naar verlangtJe wordt de heldin die thuiskomt bij zichzelf, in plaats van rond te kijken naar wie ze zou moeten zijn. Je maakt vrije keuzes, gebaseerd op liefde in plaats van angst. Los van de verwachtingen van anderen en van de constante zelfkritiek. Zodat je leeft vanuit vrijheid en vervulling, in contact met de missie van je ziel.
   Naast het ontdekken van jouw missie en hoe zich dat vertaald naar je dagelijkse leven, kom je tot een verdiepende ervaring met jezelf door middel van een plantmedicijn ceremonie. We maken een reis met chocodelight met psilocybine. Je wordt hierin volledig en veilig begeleid.

  Ben je klaar voor transformatie?

  Het is een toegewijde, diepgaande reis vol avontuur om je meest krachtige, gegronde ware zelf te claimen en zo het leven te creëren dat voor jou bestemd is. Je zal ervaren hoe je vanuit verbinding met jezelf en je verlangens, eenvoudig de volgende stap kunt zetten.

  Door te vertragen gaan we verstillen en verdiepen, daarom duurt deze reis ook 6 dagen. De kracht van deze plek springt je te hulp bij de vragen die het leven jou geeft. Via rituelen, speelse oefeningen verdiep je het contact met jezelf. 

  Net als in het leven is het belangrijk om te genieten van het onderweg zijn. Je krijgt ook de gelegenheid om solo tijd in de ongerepte natuur door te brengen en tot rust te komen op mystieke plaatsen, steencirkels, menhirs en inwijdingsplekken. 

  Start jouw Journey hier!

  Schrijf je in of stel je vragen met het contact formulier!

  9 + 14 =

  Deze Journey brengt jou …

  … van ego naar IGA. Inner Goddess Activation: een unieke energetische tool om je inner goddess te activeren. Je leert ook om dit aan anderen door te geven.

   de magnetische aantrekkingskracht van Aphrodite die je onweerstaanbaar maakt voor de juiste projecten en partners.

  … diepe verbinding met je innerlijke wijsheid, sensuele kracht en flow. Zo leid je je bedrijf of team naar de toekomst vanuit vrouwelijke kracht in balans met je masculiene power.

  Reserveer je plek.

   

  Locatie Zuid-Frankrijk – Le Puy Arduin