Skip to content

“Richt je carrière in vanuit je talenten, enthousiasme en inspiratie. Dit verhoogt de kwaliteit en effectiviteit voor jezelf, je team en de organisatie.”

– Nienke Schaeffer

Mijn verhaal

Na mijn studie bedrijfskunde ben ik mijn carrière gestart met een consultancy traineeship bij Ordina N.V. Tijdens het traineeship kwam ik erachter dat ik de ‘soft skill’ trainingen zo interessant vond dat ik me vanaf dat moment ben gaan specialiseren in persoonlijke ontwikkeling, coachen en trainen. Ik heb een aantal jaren gewerkt als business consultant en projectleider in diverse grote en middelgrote organisaties (o.a. ING Bank, Rabobank, Royal Dutch Shell, ABN AMRO Bank, Woningnet, HVO-Querido). Gelijktijdig heb ik diverse psychologische en spirituele opleidingen gevolgd, zoals managent en psychologie, communicatie en gedrag, organisatieopstellingen, Avatar, Life Coaching en Acceptance and Commitment Therapy.

 

Mijn partners

Ik werk veel samen met andere bedrijven voor het geven van (zakelijke en persoonlijke) trainingen en coaching. Samenwerkingspartners zijn:

Samnewerking FPnP
Impeccable Leadership
Samenwerking Atma
U37l-EfD_400x400

Anderen over mij

“Vestibulum ac diam sit amet quam vehicula elementum sed sit amet dui.”

– Jina Perez
Designer

“Vestibulum ac diam sit amet quam vehicula elementum sed sit amet dui.”

– Jina Perez
Designer

Mijn werkwijze

Vanuit mijn achtergrond als bedrijfskundige en lifecoach combineer ik een doelgerichte aanpak met ervaringsgerichte oefeningen om jouw potentieel zichtbaar te maken. Ik combineer jarenlange ervaring in het bedrijfsleven (profit en non-profit) met inzichten uit de psychologie, oosterse spiritualiteit en zingeving.

Door echt te gaan te ervaren wie je bent, wat bij je past en waar je tegenaan loopt, kun je precies de juiste stappen nemen op jouw ontwikkel pad. Zo komen we tot tastbaar resultaat.

De coach trajecten zijn doelgericht, waarbij we de diepte ingaan op gevoelsniveau met gebruik van ervaringsgerichte technieken. Technieken waarmee ik werk zijn o.a.:

  • Voice Dialoque
  • Cognitieve psychologie
  • ACT (Acceptance and Commitment Therapy)
  • visualisatie en ontspanningsoefeningen
  • inquiry methode
  • systemisch werk
  • overtuigingsmanagement
  • transactionele analyse
  • geweldloze communicatie
  • TPM (Transformatie Proces Model)

Bepalen coachvraag en coachdoel

Bepalen coachvraag en coachdoel

Bepalen coachvraag en coachdoel

Bepalen coachvraag en coachdoel

Bepalen coachvraag en coachdoel