Skip to content


“Richt je leven in vanuit je talenten,
enthousiasme en inspiratie.
Dit verhoogt de kwaliteit en effectiviteit
voor jezelf, je team en de organisatie.”

Mijn passie:

Ik ben altijd al nieuwsgierig geweest naar wat mensen motiveert, gelukkig maakt en hoe je succesvol kunt zijn. Als leiderschapscoach zet ik mij in voor gelukkige mensen, succesvolle bedrijven en een duurzame en gezonde wereld. Ik geloof in de combinatie van heldere, praktische modellen, bewustzijnsontwikkeling en emotionele intelligentie. Als bedrijfskundige en transformatiepsycholoog heb ik honderden mensen in het bedrijfsleven gecoacht. Ik werk met Voice dialoque en Impeccable Leadership als fundament voor de duurzame ontwikkeling van leiders, teams en organisaties.  

Waar ik me graag voor inzet:

Ik support professionals in wie ze zijn en wat ze willen ontwikkelen. Het is geweldig om te ontdekken wat voor jou werkt op jouw route naar geluk en succes met een gezonde balans. Kenmerkend voor mijn werkwijze is dat rationaliteit hand in hand gaat met gevoel en verbinding. Heldere modellen in combinatie met ervaringsgerichte oefeningen. Mensen ervaren mij als deskundig, professioneel en betrokken.

Mijn achtergrond:

Na mijn studie bedrijfskunde heb ik een aantal jaren gewerkt als business consultant en projectleider in diverse grote en middelgrote organisaties (o.a. ING Bank, Rabobank, Royal Dutch Shell, ABN AMRO Bank, Woningnet, HVO-Querido). Gelijktijdig heb ik diverse psychologische en spirituele opleidingen gevolgd, zoals Managent en Psychologie, Organisatieopstellingen, Avatar, Life Coaching, Acceptance and Commitment Therapy, Voice Dialoque en Transformatiepsychologie. Sinds 2015 werk ik volledig als opleider, trainer, coach en transformatiespycholoog. Ik heb mijn praktijk in Weesp waar vanuit ik diepgaande transformatieprocessen begeleid. 

Mijn partners

Ik werk veel samen met andere bedrijven voor het geven van (zakelijke en persoonlijke) trainingen en coaching. Samenwerkingspartners zijn:

Samnewerking FPnPImpeccable LeadershipSamenwerking AtmaU37l-EfD_400x400

Mijn werkwijze

Vanuit mijn achtergrond als bedrijfskundige en lifecoach combineer ik een doelgerichte aanpak met ervaringsgerichte oefeningen om jouw potentieel zichtbaar te maken. Ik combineer jarenlange ervaring in het bedrijfsleven (profit en non-profit) met inzichten uit de psychologie, oosterse spiritualiteit en zingeving.

Door echt te gaan te ervaren wie je bent, wat bij je past en waar je tegenaan loopt, kun je precies de juiste stappen nemen op jouw ontwikkel pad. Zo komen we tot tastbaar resultaat.

De coach trajecten zijn doelgericht, waarbij we de diepte ingaan op gevoelsniveau met gebruik van ervaringsgerichte technieken. Technieken waarmee ik werk zijn o.a.:

Bepalen coachvraag en coachdoel

Bepalen coachvraag en coachdoel

Bepalen coachvraag en coachdoel

Bepalen coachvraag en coachdoel

Bepalen coachvraag en coachdoel