In het kort

Vanuit mijn  passie voor persoonlijke en zakelijke groei & ontwikkeling werk ik als coach, trainer en docent. Mensen verbinden met hun basis en vanuit inspiratie en vrijheid vorm geven aan het leven is waar ik me met veel plezier voor inzet.

Coach Nienke

Als coach ben ik:

  • Deskundig
  • Betrokken
  • Gepassioneerd

Trainer Nienke

Als trainer en docent ben ik:

In staat om complexe processen op een eenvoudige en heldere manier over te brengen.

Missie Nienke

Mijn missie is:

Gelukkige mensen, gezonde bedrijven. Gezamenlijk creëren we een betere wereld.

Werkervaring & opleidingen

Na mijn studie bedrijfskunde ben ik mijn carrière gestart met een consultancy traineeship bij Ordina N.V. Tijdens het traineeship kwam ik erachter dat ik de ‘soft skill’ trainingen zo interessant vond dat ik me vanaf dat moment ben gaan specialiseren in persoonlijke ontwikkeling, coachen en trainen. Ik heb een aantal jaren gewerkt als business consultant en projectleider in diverse grote en middelgrote organisaties (o.a. ING Bank, Rabobank, Royal Dutch Shell, ABN AMRO Bank, Woningnet, HVO-Querido). Gelijktijdig heb ik diverse psychologische en spirituele opleidingen gevolgd, zoals managent en psychologie, communicatie en gedrag, organisatieopstellingen, Avatar, Life Coaching en Acceptance and Commitment Therapy.

Samenwerking

Experienze werkt veel samen met andere bedrijven voor het geven van (zakelijke en persoonlijke) trainingen en coaching. Samenwerkingspartners zijn:

 
© Copyright - Nienke Schaeffer - Experienze