“Hét programma voor management en
leiderschap ontwikkeling”  

  -Nienke Schaeffer

Wil jij je leiderschap ontwikkelen én je impact vergroten?

 

Je bent een gedreven professional en je wilt graag je leiderschapskwaliteiten, je talent en potentieel ontwikkelen. Want je carrière, dat ben jij! Hoe meer jij je ontwikkelt, hoe eerder je groeit richting het bereiken van je doelen. In dit programma leer je alle facetten van goed leiderschap. Je leert invloed uit te oefenen op jezelf, de ander en de groep. Door aan de slag te gaan met je eigen ontwikkeling, vergroot je je impact op je omgeving.

VOEL JE ‘JA’ OP DE VOLGENDE VRAGEN:

 • Inzicht krijgen in je krachten en valkuilen?
 • Je leiderschap ontwikkelen?
 • In je eigen tempo leren en ontwikkelen?
 • Leren verbinden en relaties bouwen?
 • Goed kunnen onderhandelen?
 • Teams kunnen ontwikkelen?
 • Duurzame resultaten neerzetten?

BOOST YOUR IMPACT BIEDT DE MOGELIJKHEID OM:

 • Samen met leeftijdsgenoten op te trekken;
 • Elkaar te betrekken in het groeiproces en herkenning in thematiek;
 • Meer rust en overzicht te creëren terwijl je tegelijkertijd effectiever werkt;
 • Minder onzekerheid en perfectionisme te voelen;
 • Je bewustzijn te vergroten en te kunnen verklaren wat je om je heen ziet gebeuren;
 • Je volle potentieel te kunnen inzetten op je werk;
 • Je boodschap over te brengen en collega’s te bereiken met jouw ideeën.

WAT KUN JE VAN HET PROGRAMMA VERWACHTEN?

 • We starten met een trainingsmiddag waarin we elkaar ontmoeten en een vliegende start maken.
 • Elke week ontvang je praktische tools en modellen die je direct in de praktijk kunt toepassen. Je krijgt video’s, een werkboek met theorie, opdrachten en aanvullende informatie.
 • Je ontvangt individuele coachsessies om het geleerde te verdiepen en te integreren.
 • Halverwege het programma is er een trainingsmiddag met de hele groep. We sluiten ook gezamenlijk af met de hele groep. Je krijgt een certificaat van deelname.
 • Studie belasting: 2 uur per week.

WAAROM BOOST YOUR IMPACT?

 

Je start bij jezelf, wie jij bent. De bron van impact is persoonlijke ontwikkeling. Van daaruit ga je anderen betrekken. Je gaat meer regie ervaren om met je (project)team doelen te bereiken. Je leert om waar te nemen wat er nodig is voor succes en je vergroot vermogen om daar naar te handelen.

In de huidige druk en drukte van organisaties is het een hele uitdaging om te presteren, dicht bij jezelf te blijven én tijd te vinden om te ontwikkelen. Terwijl dat wel van je gevraagd wordt! Je leiderschap pakken, duurzame relaties opbouwen, voor jezelf en je team opkomen én tegelijkertijd een lerende houding hebben. Je wilt het beste van jezelf laten zien, terwijl je ook nog zoveel te ontwikkelen hebt.

Ben jij ambitieus en leergierig en wil je de wijsheid van je hoofd én je hart combineren? Dan is dit programma waardevol voor jou! Het Boost Your Impact Programma geeft je persoonlijke ondersteuning en super waardevolle tools. Je krijgt individuele coachsessies, online training met de groep én ondersteunende online lessen. Je krijgt zo de beste combinatie van coaching, training, theorie en praktijkopdrachten.

Gedurende 3 maanden krijg je:

#Persoonlijke aanpak  #Resultaat gerichte modellen  #Bewustzijn- en gevoelsontwikkeling

RESULTAAT


Inhoudelijk resultaat: je krijgt 12 impacttools die je in je dagelijkse praktijk inzet voor persoonlijke ontwikkeling, professionele communicatie, onderhandelen en leiderschap. Je gaat effectiever communiceren en met meer verbinding en vertrouwen leiding geven als je deze principes toepast. Op gevoelsniveau: je komt meer in contact met wie jij bent en wat je wilt. Je krijgt zicht op je kwaliteiten en je patronen. Je leert mensen motiveren en je krijgt handvatten om je relaties te verbeteren terwijl je tegelijkertijd helder en duidelijk bent.

Wij geloven in gelukkige mensen, succesvolle bedrijven en een gezonde wereld. Jij ook? Boost Your Impact!

 

18 maart 2024 start een nieuwe groep. Doe je mee?  

MODULE 1

Module 1 Impact op jezelf Om je leiderschap te ontwikkelen, heb je in de eerste plaats zelfbewustzijn nodig. Vanuit reflectie op jezelf, leer je hoe je optimaal presteert, keuzes maakt en je gelukkig voelt in je werk. Daarvoor heb je eerst inzicht nodig in je patronen, wat jouw overtuigingen en waarden zijn. Hoe je naar jezelf en je omgeving kijkt, bepaalt welk gedrag je laat zien en dat bepaald het resultaat dat je bereikt in je omgeving. In deze module starten we met jouw droom en intenties en werken we aan overtuigingsmanagement, voice-dialoque, vitaliteit en omgaan met stress.

MODULE 2
IMPACT OP DE ANDER

Ten tweede gaat het over invloed uitoefenen op de ander. Je wilt dat jouw ideeën gehoord worden en dat jij gezien wordt. Dat kan alleen in contact met de ander, je leidinggevende of je collega’s bijvoorbeeld. Een fijne samenwerking creëren is noodzakelijk en belangrijk.
Dat betekent niet dat je altijd aardig moet zijn of ja moet zeggen. Het gaat er juist om dat je vanuit jezelf de verbinding met de ander kunt vormgeven. Feedback geven en ontvangen, een lerende houding hebben. Afstemmen op de emoties en behoeften van de ander, en kunnen onderhandelen zijn onmiskenbare kwaliteiten die je helpen om je doel te bereiken.

MODULE 3
IMPACT OP DE GROEP

Ten derde is het van belang om een groep te kunnen leiden en inspireren. Want je hebt de groep, een team of een organisatie nodig om doelen te bereiken. Je leert werken met de leiderschapsmethode ‘Impeccable Leadership’. Je krijgt inzicht in de meest effectieve leiderschapsprincipes. Dit gaat je helpen je om te kunnen duiden wat er nodig is om met je team vooruit te komen! Het ontwikkelen van jouw eigen leiderschapsstijl en het kunnen verwoorden van je visie maken van jou een waardevolle leider.

Na dit programma:

 

 • Heb je een enorme persoonlijke ontwikkeling doorgemaakt. Je kent je patronen, je krachten en je valkuilen.
 • Ken jij de belangrijkste leiderschapsprincipes en kun je ze direct toepassen om impact te realiseren.
 • Ben jij een professionele verbinder en communicator. Je kunt mensen inspireren, aanspreken, afspraken maken, connectie en vertrouwen creëren.
 • Heb je inzichten in je eigen leiderschapsstijl en ben je flexibel in je leiderschapsstijl naar anderen.
 • Heb jij contact met je eigen waarden, principes en de bron van waaruit je werkt. Je bent vrij om te kiezen op welk vlak jij impact wilt creëren.
Wil je weten hoe anderen dit programma hebben ervaren? Bekijk dan de video.

Je ontvangt:


‘Boost Your Impact’ trainingsdagen

1. We starten met een online trainingsmiddag waarbij je de groep ontmoet en aan de slag gaat met je doelen.
2. Halverwege het programma is er een deep dive trainingsmiddag.
3. We sluiten het traject gezamenlijk af. Je ontvangt een certificaat!

Persoonlijke coachsessies
Je krijgt 2 persoonlijke coach sessies. In deze sessies maak je grote stappen in je ontwikkelproces en integreer je alle lessen.

3 maanden elke week direct toepasbare impact tools
Elke week krijg je nieuwe lessen met video’s, werkboeken, theorie en challenges voor de impact tool van die week.

Het hele pakket heeft een waarde van €4995,-

Nu voor €2595,- excl. btw

Boost Your Impact is geschikt voor jou als:

 • Je actief aan de slag wil met de aangeboden tools en modellen;
 • Je open staat voor oefeningen die je dichter bij je gevoel brengen;
 • Je meer uit je hoofd wilt komen en vanuit je hart wilt werken;
 • Je zelf verantwoordelijkheid neemt voor je leerproces en acties.

OVER DE TRAINER – NIENKE SCHAEFFER

Ik ben altijd al nieuwsgierig geweest naar wat mensen motiveert, gelukkig maakt en hoe je succesvol kunt zijn. Mijn interesse in persoonlijke ontwikkeling en mijn achtergrond in bedrijfskunde komen samen in mijn werk.
In de afgelopen jaren heb ik honderden mensen in het bedrijfsleven gecoacht. O.a. accountants, technici, strategie consultants en HR-specialisten. Mensen met vragen over persoonlijke- en carrière ontwikkeling.
Tijdens je carriere is het soms nodig of gewoon heel fijn om te kunnen sparren, reflecteren en beleven. Om de volgende stap te kunnen zetten en je mogelijkheden te vergroten.

Persoonlijke ontwikkeling is ontdekken wie je bent en wat bij je past

Ik support professionals in wie ze zijn en wat ze willen ontwikkelen. Het is geweldig om te ontdekken wat voor jou werkt op jouw route naar geluk en succes met een gezonde balans. Kenmerkend voor mijn werkwijze is dat rationaliteit hand in hand gaat met gevoel en verbinding. Heldere modellen in combinatie met ervaringsgerichte oefeningen. Mensen ervaren mij als deskundig, professioneel en betrokken.

 

Voor vragen of meer informatie neem contact op met info@nienkeschaeffer.nl